Print Friendly, PDF & Email

ZDRAVA HRBTENICA,

PILATES VAJA NA ZOGI 

Vadba ZDRAVA HRBTENICA (moška skupina) je nežna in učinkovita vadba. Primerna je za vse, ki želijo ohranjati dobro funkcionalnost in gibljivost svojega telesa.

Poudarek je na krepitvi globokih mišic trupa, ki so pomembne za pravilno pokončno držo in zdravo ter gibljivo hrbtenico. Vadba vključuje tudi vaje za koordinacijo telesa, za pridobitev vzdržljivosti, za moč in gibljivost celega telesa in za boljše fizično in psihično počutje.

Skupinska vadba  ZLATA LETA (moški in ženske) je vadba namenjena vsem, ki si želijo z aktivnim življenjem v prijetni družbi popestriti svoj vsakdan in izboljšati kakovost življenja tudi po 50 letu.

Je nizko intenzivna vadba, ki je po stopnji zahtevnosti prilagojena starejšim prebivalstvom in omogoča prilagoditev intenzivnosti glede na svoje sposobnosti.

Redna vadba je pomemben dejavnik za preprečevanje izgube kostne mase, ki zaradi vednošnjega načina življenja prizadene vedno več ljudi.

S primerno telesno aktivnostjo zmanjšamo možnost poškodb, ohranjamo telesno kondicijo in pozitivno vplivamo na respiratorne v lokomotornem sistemu.

Prednostno izvajamo vaje, ki krepijo in ohranjajo mišice ob hrbtenici v drugih sklepih, s tem pa zaviramo nastajanje osteoporoze in tako poskrbimo za dvig kakovosti vsakodnevnega bivanja.

Krepimo mišice medeničnega dna in s tem preprečimo težave z inkontinenco.

Vaje vsebujejo aktivno prebujanje telesa, vaje za moč, vzdržljivost, pravilno držo in gibljivost. Pri vadbi vključujemo različne rekvizite. 

Telovadba je najcenejše zdravilo in najbolj učinkovito sredstvo proti staranju. V družbi je vedno vse lepše v lažje, tudi kadar treniramo. Pridružite se nam in začnite dan v dobri družbi.

 

OSNOVNE INFORMACIJE

 • celoletna vadba obsega 30 ur (1x tedensko po 55 min); 
 • vadba predvidoma poteka od  septembra do junija tekočega šolskega leta oz. do izteka zakupljenih ur.;
 • možnost obiska tudi 2 x tedensko ali kombinacije z drugimi celoletnimi vadbami ( upošteva se 5% popust na cenejši program). ;
 • za novince določenih programov je obvezna uvajalna ura (individualna ali skupinska po dogovoru). Cena po ceniku;
 • menjava termina je izjemoma mogoča ob predhodnem soglasju inštruktorja;
 • zamujene ure se lahko s predhodnim dogovorom nadomeščajo v drugem terminu (če je naprava prosta) – denarja ne vračamo;
 • vadbe so v jutranjem in večernem terminu – glej urnik
 • med letom se prilagajamo šolskim počitnicam, točne datume vadbe boste prejeli na vpisu;
 • možen tudi naknadni vpis med letom (cena vadbene ure je višja kot ure za celoten sklop);
 • minimalno 6, maksimalno 10 vadečih v skupini;
 • vhodna vrata v prostore INI-MINI so odprta 5 min pred začetkom programa, med izvajanjem programa in zaradi varnosti zaprta, ponovno odpremo 5 minut pred začetkom naslednjih programov;
 • za vadbo potrebujete udobno športno obleko, brisačo in bidon za vodo. Vadimo bosi ali v nedrsečih nogavicah. Blazino in rekvizite dobite pri nas. 
 • glede na trenutne razmere lahko uporabite tudi svojo blazino
 • blazine in rekviziti se po vsaki uporabi razkužijo

CENIK

Št. obrokov1x tedensko (30 ur x 55 min)Roki plačila
1x330 EURdo 15. septembra
2x172 EURdo 15. septembra, do 15. januarja
4x89 EURdo 15. septembra, do 15. oktobra,   do 15. januarja,  do 15. februarja

(Pri vadbi 2x tedensko ali kombinaciji vadb, se pri zadnjem obroku, na cenejši program, upošteva 5% popust, cene vključujejo DDV)

Cena posamezne oz. uvajalne ure15 EUR

(Cena vključuje DDV)

URNIK NAJDEŠ NA TEJ POVEZAVI: KLIKNI – URNIK