Print Friendly, PDF & Email

INDIVIDUALNA VADBA

INDIVIDUALNA VADBA  je prilagojena potrebam in željam posameznika.

Vadba se izvaja:

  • na blazinah z različnimi pripomočki
  • na pilates reformerju ali na pilates stolu

Individualni program je prilagojen vsakemu posameznikuOblikujemo ga glede na vaš telesni tip in telesne značilnosti.  Primerno je za vse, ki se srečujete z bolečinami v hrbtenici, ramenih, kolkih ali kolenih, si želite preoblikovati svoje telo ali pa samo izboljšati svoje počutje.

Na urah se uporabljajo različni pripomočki, ki dodatno popestrijo vadbeno uro.

Urnik individualne vadbe je prilagojen vašemu delovnemu času. Vadbo lahko obiskujete v zgodnjih jutranjih urah pred službo, takoj po njej ali v popoldanskem / večernem času. 

OPIS PROGRAMA 

PILATES NA REFORMERJU/STOLU 

Posebnost naprave reformer je drsna podloga, ki se premika glede na upor vzmeti, nestabilna površina pa omogoča intenzivnejšo uporabo stabilizacijskih mišic. Vadba je individualno prilagojena posamezniku in je primerna tako za začetnike kot tudi za nadaljevalce.

REHABILITACIJSKI INDIVIDUALNI PRISTOP

Post-reha pilates izhaja iz osnovnega pilatesa v vadbo prepleta osnove fizioterapije, kineziologije. Še vedno je rdeča nit pilates principov in med vadbo se uporablja različne pripomočke. Poudarek je predvsem na stabilizaciji v kontroliranih mobilizacijah, kjer ne obremenimo sklepov in skrbimo za kakovostni gibalni vzorec, ki ga stranka prenaša v vsakdanje življenje. Namenjen je vsem, ki si želijo pravilnejše drže, večje mišične ravnine v bistveno bolj aktivnih globokih stabilizatorjih telesa. Bistveni element vsake ure je visoka natančnost izvedenih gibov zato je primerna za vsakogar.

OSNOVNE INFORMACIJE

  • vhodna vrata v prostore INI-MINI so odprta 5 min pred začetkom programa, med izvajanjem programa in zaradi varnosti zaprta, ponovno odpremo 5 minut pred začetkom naslednjih programov;
  • za vadbo potrebujete udobno športno obleko, brisačo in bidon za vodo. Vadimo bosi ali v nedrsečih nogavicah. Blazino in rekvizite dobite pri nas. 
  • glede na trenutne razmere lahko uporabite tudi svojo blazino
  • blazine in rekviziti se po vsaki uporabi razkužijo

CENIK

VRSTA VADBEIndividualna ura (45min)
1 ura (1 obisk)50 EUR
sklop 10 ur 450 EUR

(Cene vsebujejo DDV)

URNIK NAJDEŠ NA TEJ POVEZAVI: KLIKNI – URNIK